Lofsan

Kvällsblogg

Vilken upplevelse det var att åka cab med barnen idag. På 50-vägarna gick det lagom med tanke på vinden men i 70 blåste det lite för mycket i baksätet tyckte jag. Både Sixten och Baxter tyckte att det var så spännande och Baxter somnade till och med på vägen till Friden efter att vi badat i Gyllebo och ätit bulle i Vemmerlöv.

Ikväll har vi flyttat in hos min pappa för ett par nätter och nu sover hela huset utom Hans som läser Sofie Sarenbrants Vecka 36 på min inrådan (den utspelar sig precis här) och jag som bloggar lite. Jag tänkte låta bloggen ta semester men jag har så mycket inspiration att jag nog hoppar det. Tre blogginlägg om dagen varav ett filmat inspirationsinlägg är min ambition. Det känns lagom.

Såg på Googles sökord och i kommentarsfältet att ni är nyfikna på min längd och vikt: jag är 158-159 centimeter lång och pendlar mellan 50 och 54 kilo. När jag var som mest deffad i vintras vägde jag 50 men då mådde jag inte så bra, fick ont i rumpan av att sitta på en vanlig stol och hade dåligt med energi. Jag gick upp 2 kilo när vi var i Turkiet så innan vi åkte ner till Skåne vägde jag 54. Jag lägger ingen värdering i min vikt längre som jag gjorde när jag var yngre. Nu går jag på min känsla, fotar och filmar ju mycket också och tittar i spegeln och jag är nöjd med min kropp oavsett vikt eftersom den är stark, snabb, snygg och uthållig.


158 centimeter pure strength


Fartvinden i håret på små gräbs idag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Cecilia 23 juli, 2012 at 13:18

  Härlig inställning till vikten tycker jag! Blir så inspirerad av dig jämt!

  [Svara]

 • Svara lina palm 23 juli, 2012 at 18:34

  Härligt, följer nu din blogg med spänning efter att ha hittat den igår!

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 23 juli, 2012 at 20:50

  Visst är det härligt att äntligen få känna så? =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar