Lofsan

Kvällsåkning

Jag älskar att komma ut till det här huset och havet nedanför!
 
 Hans hämtade mig på busshållplatsen tillsammans med barnen. När vi gjort i ordning huset och sett till att allt är förberett inför imorgon så kröp jag ner i sängen och somnade bredvid Sixten. Tre (!) timmar senare väckte Hans mig, då var klockan nästan 19. Jag älskar att sova på dagen och kan utan problem sova flera timmar!
 
 Hans gjorde middag åt oss fyra och sedan gjorde vi en kvällstur med den lilla motorbåten. Vi tittade på grannhusen längs strandkanten och märkte mentalt ut alla grund i vår lilla vik. Barnen älskar att vara här, framförallt friheten. Det är ju verkligen en stor skillnad mot att bo i lägenhet i stan!
 
 Nu när barnen somnat så ska Hans och jag gå in på de sista avsnitten av Orange is the new black på Netflix tillsammans med lite godis. Den här säsongen är så mörk tycker jag, väldigt sorglig. Tittar ni på Orange is the new black? Vad tycker ni om nya säsongen?
 


Jag fick en ny dunväst från Röhnisch igår. Den kommer i höstens kollektion. Jag älskar dunväst som plagg och använder det året om. Tänk att man dagen före midsommar behöver både skaljacka och dunväst på kvällen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Fru Minimalist 19 juni, 2015 at 12:42

  Väldigt snygga jeans, G-star, men vad heter modellen? 🙂

  [Svara]

 • Svara Hanna 20 juni, 2015 at 22:36

  Mysigt det ser ut att vara!

  [Svara]

 • Lämna kommentar