Lofsan

Kvällens Mamma, Mio och födelsedagskalas

Jag hann faktiskt med ALLT planerat idag!

Tvättmaskinen står i badrummet (halvmonterad då vi stötte på patrull när vi skulle montera vattenslangen ned från handfatet). Måste köpa en förlängsmojäng på Fredells imorgon.
Diskmaskinen är betald och beställd. Hämtas på tisdag.
Elin och Sion är hemma i tryggt förvar i Hökis.
Kökssoffan är hämtad på Mio. Den får sova i sin kartong någon natt till.
Bea blev firad ute i Huddinge.

Jag tror att vi var mellan 12 och 15 personer hos henne. Av sju tjejer var 3 höggravida. BF 21/7, 26/7 och så vi 27/7.
En av tjejerna (BF 21/7, alltså en vecka före oss), jättemysig för övrigt, är diabetiker och har därför gått på specialistmödravård hela graviditeten och gjort tillväxtultraljud i princip varje vecka sista månaderna. Hennes bebis har legat mellan 20 och 30% över den uppskattade viktkurvan hela tiden. Nu har den fått sig en tillväxtknäpp och väger hela 4 kilo. Med en månad kvar till BF! Varken en kvinna med diabetes eller bebisen mår då bra av en naturlig förlossning, med stor risk för ett akut snitt, och därför kommer hon bli planerat snittad den 14/7. Tänk vad bra den svenska sjukvården är som följer upp gravida kvinnor med speciella behov.

Och jag är glad som slipper att bli snittad nu när moderkakan flyttat så bra på sig. Även om jag i början av graviditeten hellre ville snittas än föda är jag pepp inför förlossningen nu!

Kvällens Mamma

Kvällens Mamma

Bea fick en jättefin kokbok av oss, Sommarens söta. Hon blev jätteglad för den. Från GIH var även Matilda där med sin italianokille. Matilda, Bea och jag var i Chamonix för några år sedan. Det var min första skidresa till Alperna, och det var så kul!

Imorgon är det fredag och min stora Kärlek ska jobba halvdag. Jag hoppas på lite fredagsmys, känns som att det var flera veckor sedan vi bara var… Flytten tar mycket energi och tid.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Elin 26 juni, 2009 at 00:51

  Måste säga att trots alla fantastiskt vackra ”Dagens Mamma” bilder du lagt upp hittils, var denna oslagbar, du är så vacker älskade syster!
  Syns att du är lycklig och det gör mig så glad!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack fina syster! Ja, jag är världens lyckligaste tjej just nu!

  [Svara]

 • Svara Jennyn 26 juni, 2009 at 06:54

  Du är ju hur fin som helst. O herregud va du kan hitta på massa saker.. Så fort jag gjorde nåt efter vecka 32 hamna jag på sjukan för då ville ungjäveln ut haha..

  Jag tycker vi kan ses snart innan du åker på fl kanske .. kram på dig o hoppas du får en underbar helg

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack vännen! Fast du ska veta att första 6 månaderna gjorde jag i princip ingenting för att jag blödde så mycket och hade massa sammandragningar så det är lyxigt nu för mig att faktiskt orka! Ska vi ses nästa helg? jag är gräsänka!

  [Svara]

 • Svara Josse 26 juni, 2009 at 21:38

  Du är sååå fin i den där klänningen, älskar den.. färgen är helt underbar 😀

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack! Min syster gav mig den. Ingen mammaklänning, som vanligt… 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar