Lofsan

Kvällens föreläsning i Växjö

Här kommer en hälsning från Elite Hotell i Växjö där Clara och jag ligger nedbäddade i vår grymt fina svit. Vi är nere i Växjö för ett event tillsammans med Betty som driver det nischade gymmet The B-Room. Vi startade helgen med en föreläsning där jag pratade för 160 tjejer om hållbar livsstil kombinerad med träning. Sedan stannade 40 av tjejerna kvar och så åt vi middag på PM och vänner som ligger intill Palladium där jag föreläste på den stora scenen. Imorgon kommer vi att först träna ett pass utomhus och sedan håller Betty en workshop i kettlebellträning. Det var flera år sedan jag gick min kettlebellutbildning och jag ser verkligen fram emot att bli coachad av en av Sveriges vassaste kettlebellcoacher.

Att föreläsa är tillsammans med mitt uppdrag för TV4 Nyhetsmorgon det bästa med mitt arbete. Det är så häftigt att få vara del av ett sammanhang där jag kan nå väldigt många människor samtidigt.

I maj kommer jag att göra samma föreläsning som ikväll fast i Stockholm, denna vänder sig till privatpersoner, vem som helst kan komma och jag kommer att berätta mer när alla detaljer är klara. Om du vill anlita mig som föreläsare till din arbetsplats eller förening så kan du kontakta Helena Vågberg på helena.vagberg@talarforum så skräddarsyr hon och jag en föreläsning utifrån era önskemål.

Nu ser jag fram emot en lång natt i sköna hotellsängar och långsam hotellfrukost!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Emma 5 april, 2014 at 06:16

  Tack för en mycket bra föreläsning. Jag får helt tänka om och det är väl därför jag inte fått de resultat jag vill ha. Hoppas verkligen att nästa gång vi ses så är det på Rosa Skrot och ytterligare ett pass efter tjejmilen. Hoppas att du vill ha ett sånt även detta år för då är jag där. Kram och tack

  [Svara]

 • Svara Maria 5 april, 2014 at 07:36

  Tack Lovisa för tänkvärda ord!! Var så kul att träffa dig irl. Och än en gång tack för alla tips & råd om bra träning och övningar. Vi är många på vår Trädgårds-Cirkel som haft bra och roliga träningspass p g a det!!
  Du är en sann inspiratör!!!

  Hoppas ni får ett härligt träningspass idag! Kunde tyvärr inte delta denna gång!

  Kram 🙂

  [Svara]

 • Svara Emelie 5 april, 2014 at 07:47

  Tack för en riktigt inspirerande föreläsning!! Har tagit med mig så mycket kloak ord och idéer, fler än tre 🙂 Har tidigare arbetat med mål, men har fått en mycket djupare förståelse för vilka olika mål som finns och hur de påverkar oss på olika sätt. Ska även nischa mig mer och inse att jag inte behöver göra allt, jag kan välja det jag tycker är roligast och lägga mest energi och fokus på det. Återigen tack! Ser fram emot dagens träningspass 😀

  Kram

  [Svara]

 • Svara tess 5 april, 2014 at 11:47

  Tack för en inspirerande och tänkvärd föreläsning! När jag skrev inlägg om det på bloggen fick det mig att fundera vidare. Och nog plita ner tre saker jag tar med mig.
  Bra jobbat!

  [Svara]

 • Svara Blåbärsgröt, dubbla träningspass och föreläsning med Lovisa Sandström | Emelie Hallner 6 april, 2014 at 15:51

  […] kvällen var vi supertaggade för föreläsningen med Lovisa Sandström. Och oj vad bra det var!! Hon är så duktig på sin sak och kunde förmedla den på ett galet […]

 • Svara Aniika 8 april, 2014 at 21:36

  Du är en grym föreläsare, jag är glad att resten av Sverige får tillfälle att lyssna på dig!

  [Svara]

 • Svara Min träningsfilosofi | Emelie Hallner 9 april, 2014 at 21:04

  […] föreläsningen med Lovisa som jag var på för snart en vecka sedan pratade hon om att det är väldigt viktigt med variation […]

 • Lämna kommentar