Lofsan

Kvalitetstid ger ny energi

Jag har varit ledig från jobbet hela helgen, annars kör jag alltid en klass på söndagsmorgnar. Det är faktiskt större skillnad än vad man kan tro att inte bryta helgen med ett par timmars jobb. Jag brukar inte känna mig återhämtad på söndag kväll och helgen känns ofta kort. Den här helgen känns både lång och effektiv som i att jag hunnit göra de grejer jag haft för avsikt för. Vi har umgåtts mycket ända sedan fredags kväll när Hans kom hem från sin tjänsteresa, egentligen bara med avbrott för varsitt träningspass på söndagsmorgonen. Min huvudvärk har släppt lite och kommit lite till och från istället för att vara konstant som den varit någon vecka. Det känns med andra ord mycket bättre i kroppen och jag känner mig laddad och redo att ta mig an en ny vecka. Hans har några konferenser och en tjänsteresa till Geneve hela veckoslutet inbokad så jag kommer få ta ett lite tyngre lass med barnen än vanligtvis. Men på fredag kommer min mamma hit och sover över här. Då kan jag fokusera lite på uppladdningen inför testerna till Gladiatorerna på fredagskvällen och natten trots att Hans är bortrest.

Tills dess ska jag fokusera på alla mina grymma PT-kunder; Petra; Mackan och Titti kämpar på i IQ-testet till exempel. Med kvalitetstid under helgen så är en intensiv arbetsvecka med lite knepiga arbetstider inga problem, mer sånt till familjer tycker jag!

Bilder från vår semester på Österlen för ett par veckor sedan… Det var kvalitetstid… 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Lina 22 april, 2012 at 21:01

  Lovisa,
  Wow, vilken inspirerande blogg du har! Tänk att Annica fixade en sån här super-kvinna till PT till oss! Idag har äntligen träningsvärken efter onsdagspass släppt och jag kunde lufsa en runda i Hagaparken i morse, så skönt!
  /Lina

  [Svara]

 • Svara åsa 24 april, 2012 at 11:39

  Vilka härliga bilder på familjen. Längtar till havet när jag ser dem.
  Ha en bra dag
  Vet du när fortsättningen av född 2010 kommer? Vill ju inte missa….
  Kram Åsa

  [Svara]

 • Lämna kommentar