Lofsan

Kung Carls Bakficka

Vi bokade till slut bord på vårt gamla stammishak på Norrlandsgatan. Deras brunch har jackat upp ett snäpp; några nya sallader, gazpacho men framförallt; saffranspannacotta! Mina favoriter är äggröra och bacon, smoothies och plättarna med grädde och blåbär.

Efter brunchen tog vi en sväng i Lexingtonbutiken. Vi letar efter ett snyggt överkast till vår säng men vi har svårt att bli nöjda. Vi hittade ett svart med massa små stjärnor på som vi funderar över Någon som kan rekommendera ett snyggt överkast, gärna mönstrat men inte för många färger?

Ikväll har vi gjort ett blindtest av ostkaka; vanlig, julvarianten och lättvarianten. Jag gissade tydligen fel på båda försöken så det är väl ingen större skillnad på dem…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Carro 30 november, 2009 at 11:14

  Från Gant Home har de fina överkast. Själv är jag kär i de med stjärnorna.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Åh, tack! Det måste jag kolla upp!

  [Svara]

 • Svara Carro 30 november, 2009 at 11:14

  Från Gant Home har de fina överkast. Själv är jag kär i de med stjärnorna.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Åh, tack! Det måste jag kolla upp!

  [Svara]

 • Svara Lilla a 30 november, 2009 at 11:48

  Det ser ut som ni hade en mysig söndag tillsammans. Roligt att din man är bättre på att fota dig än vad älskade K är. Jag tycker det är roligt att se ett ansikte på den som bloggar. Vad tycker du?

  Vill du hjälpa mig att få ändan ur soffan och komma ut och röra på dököttet? Läs mer om min utmaning på gladdagboken.se. Kanske gör det att även du känner dig lite nöjdare när veckan är slut. Hoppas du antar min utmaning.

  Kram från Lilla a

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  ja, det var trevligt! Nu är min kille bortrest ett par dagar så jag får klara mig själv!

  jag ska spana in din utmaning!

  [Svara]

 • Svara Lilla a 30 november, 2009 at 11:48

  Det ser ut som ni hade en mysig söndag tillsammans. Roligt att din man är bättre på att fota dig än vad älskade K är. Jag tycker det är roligt att se ett ansikte på den som bloggar. Vad tycker du?

  Vill du hjälpa mig att få ändan ur soffan och komma ut och röra på dököttet? Läs mer om min utmaning på gladdagboken.se. Kanske gör det att även du känner dig lite nöjdare när veckan är slut. Hoppas du antar min utmaning.

  Kram från Lilla a

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  ja, det var trevligt! Nu är min kille bortrest ett par dagar så jag får klara mig själv!

  jag ska spana in din utmaning!

  [Svara]

 • Svara Alfva 1 december, 2009 at 08:26

  Jag förstår verkligen inte ostkakan. Vad har man till den? Bara ostkaka i sig kan ju inte vara så gott eller?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag kör en skål med frysta hallon eller jordgubbar ii micron, gott!

  [Svara]

 • Svara Alfva 1 december, 2009 at 08:26

  Jag förstår verkligen inte ostkakan. Vad har man till den? Bara ostkaka i sig kan ju inte vara så gott eller?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag kör en skål med frysta hallon eller jordgubbar ii micron, gott!

  [Svara]

 • Lämna kommentar