Lofsan, Träning

Konditionsträning utan att springa

Det finns ett oändligt antal sätt att konditionsträna utan att springa. Den här perioden när jag vill träna mycket kondition kan jag inte springa varje dag så jag söker andra alternativ till pulsträning.

Dagens pass var så här:

10 min tabataintervaller vardera på:

Roddmaskin
Trappmaskin
Skatemaskin

4 min tabataintervaller vardera på:

Kettlebellsvingar 14kg
Burpees
Sidohopp på steplåda
Jumping jacks upp på steplåda

Tabataintervaller innebär 20 sekunder träning och 10 sekunder vila. Det behöver inte vara så komplicerat att konditionsträna utan att springa. Använd en tabata timer (just så heter min favorit) och välj ut vilka grenar du vill göra och hur lång tid du kan träna. Det viktigaste är att du varierar dig och verkligen kör så att du blir trött och svettig. Om du känner dig pigg tar du inte i tillräckligt mycket. 😉


Baxter visar en bra stretch för bröstmuskeln

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara sophia 6 augusti, 2012 at 18:08

  Åh vilket bra alternativt pass. Det ska jag använda. Tack!! Lägg gärna upp fler förslag.

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie 6 augusti, 2012 at 18:26

  Tack för inspiration!
  Sprang på löpbandet och körde benövningar med kettlebells i lördags och OMG vilken träningsvärk jag har:)
  Blir en ny omgång i morgon!

  [Svara]

 • Lämna kommentar