Lofsan

Konditionsträna utan att springa

Onsdagar är mina långjobbardagar. Då är jag normalt på Rosa Skrot mellan 06-07 och 19. Förutom mina grymma PT-kunder kör jag ett av de fyra gruppträningspass anpassade för mammor vi har på Rosa Skrot, Kick Ass Mamas. Måndag till och med torsdag 1030 varje vecka är passen och man har med sin bebis till träningen. Om bebisen tröttnar på att titta på så har vi personal som hjälper till att underhålla så att mammorna kan fokusera på sin träning. Om du vill komma och träna med oss kan du boka plats på info@rosaskrot.se, det kostar 180;- per pass eller 1595;- om du köper 10-klippkort.
 
 På onsdagskvällar kör jag cirkelträning med lite högre tempo och tuffare nivå. Alla kan vara med utifrån sina förutsättningar, bara man är beredd att göra sitt bästa.
 
 Ikväll fokuserar jag på kondition i passet. Vi kommer att köra 6 övningar med fallande intervaller från 60 sekunder med minskning av 10 sekunder per gång ner till 10 sekunder. Mellan varje intervall kan man välja mellan att bara vila eller att köra en statisk övning, lika länge som man just kört konditionsövningen. Det blir totalt 7 minuter per övning. Detta är ett ”enkelt” men väldigt effektivt sätt att konditionsträna på utan att springa. Det gäller bara att ha bra övningar för konditionsdelen som drar upp pulsen utan att skapa mjölksyra.
 


När jag fick avbok på första kunden i morse så körde vi frukost på restaurangen Nytorget 6.


Yoghurt, müsli och honung och en omelett. Jättegott och så bra service!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Lovisa 5 februari, 2014 at 17:38

  Vill du blogga om tips på sådana konditionsövningar

  [Svara]

 • Svara Saras Träningblogg 5 februari, 2014 at 18:11

  Låter som roliga pass! Tycker det kan vara svårt att komma på sådana ”konditionsövningar” som man lätt kan göra hemma i en lägenhet! Tips? 🙂

  [Svara]

 • Svara Morgonfrajsa | erdoderdo 6 februari, 2014 at 07:21

  […] efter kursavslutning hann jag med Lovisas onsdagspass på Rosa Skrot. Konditionsträning med mycket hopp och mycket höft. Väldigt bra för mig som är […]

 • Svara Natten 6 februari, 2014 at 09:33

  Skulle bli jättetacksam för tips på såna ”bra” konditionsövningar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar