Lofsan

Kolhydrater?!

Efter en knasig natt med Baxter som skrek, Sixten som var hungrig och fötter som hamnade på huvudkudden kom vi alla tre upp i morse i alla fall. Hans är på roadtrip sedan igår och min syster ställer upp och hjälper till med barnen medan jag jobbar kvällstid.

Efter ett par sjukdomsavbok idag blev det bara en halvdag på gymmet innan kvällspasset och eftermiddagen tillbringas i sängen för att ta igen några minuters ryggläge som uteblev i natt och sedan ska jag till nagelsalongen innan barnen hämtas kl 15.

Jag filar på ett inlägg om kolhydrater efter många frågor om kolisarnas vara eller icke vara. Har ni något speciellt ni vill veta mer om avseende kolhydrater? Just shoot!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Svara sara 9 februari, 2012 at 14:10

  hur ofta är det okej är äta frukt?

  [Svara]

 • Svara Annette 9 februari, 2012 at 15:51

  Rotfrukter under jord. hur ”illa” är det?

  [Svara]

 • Svara Paulina 9 februari, 2012 at 16:46

  Åh detta kom lägligt, letar febrilt efter ”nackdelar med LCHF” på internet. Jag vill veta VARFÖR vi behöver kolhydrater. Har en del i min närhet som förespråkar LCHF och jag har inte tillräckligt med kunskap för att kunna argumentera FÖR kolisarna! Så det skulle jag vilja veta 🙂

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 9 februari, 2012 at 18:33

  Om man nu ätit lite dåligt och kommer på det typ en kvart innan träning och man känner att något behövs för extra energi. Är det kolisar el protein man bör satsa på?

  [Svara]

 • Svara Miss F 9 februari, 2012 at 18:41

  Kolisar behövs för hjärnan, säger min väninna som pluggar till läkare.

  [Svara]

 • Svara Märta 9 februari, 2012 at 20:01

  Har inget med inlägget att göra, men idag är ditt hemmaträningsreportage med i Skaraborgs Läns Allehanda 🙂

  [Svara]

 • Svara Jennifer 9 februari, 2012 at 20:11

  Hur åt du under dina graviditeter? Om man vill hålla sig hälsosam, inte gå upp för mycket i vikt men ändå känna att man får i sig allt nödvändigt – hur ska man äta då?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Som vanligt och ert extra mellanmål brukar man rekommendera. Jag åt fem sex ggr vanlig riktig mat. Jag gick upp 12 kg med båda barnen.

  [Svara]

 • Svara Kristina 9 februari, 2012 at 22:07

  Bästa ”kolisarna” efter träning. Bästa tipset på vad som är bra att äta direkt efter ett styrkepass om man ska äta middag senare eller om man redan ätit kvällsmat?

  [Svara]

 • Svara Frida 9 februari, 2012 at 22:39

  Hur mycket bör man äta som tjej om man tränar och vad?

  [Svara]

 • Svara nina 10 februari, 2012 at 01:06

  Om man endast äter kolhydrater till frukost men inte annars under ett par månader och sen får i sig kolhydrater till middag nån gång får jag enorma magsmärtor och uppsvullen mage – varför? Är det bättre att äta lite kolhydrater hela dagen än inte alls för att undvika detta?

  [Svara]

 • Svara Jennie 10 februari, 2012 at 15:05

  Jag undrar lite hur Du tänker kring att utesluta kolhydrater helt…

  Personligen skulle jag aldrig någonsin utesluta, eller drastiskt minska, på kolhydrater… Men man är väl skadad av alla föreläsningar och kurser man varit på i jobbet *S* (Uska inom demensvården)
  Kolhydrater är ju hjärnans bränsle…

  [Svara]

 • Lämna kommentar