Sixten

Kiss, tänder och graviditetstankar

Tänk vilken koll barn har egentligen. Sixten tittar väldigt mycket på TV på eftermiddagarna, han sitter gärna i soffan en halvtimme och kollar. Ibland tittar vi på någon av barnkanalerna men klockan fem är det alltid Unga mödrar som gäller. I reklampauserna sändes den nya Lottoreklamen när Kiss sitter i baksätet och sjunger. Sixten började gråta båda gånger han såg de vitmålade ansiktena med det svarta kladdet. 🙁 De ser mer än vad man tror…

En annan sak; idag hittade jag två kindtänder på Sixten! Det är därför han ser så svullen ut kring kinderna. Nu har han tio tänder!

Har varit extra trött senaste dagarna och aptiten är tillbaka med råge. Jag är oftare hungrig och framförallt nästan alltid sugen. Vi får väl se om det kommer att synas på vågen de sista veckorna. Vi är nu i vecka 37 och snart är det oktober. Rätt månad! Om jag nu inte går mer än 10 dagar över tiden, det kan ju hända. När jag var gravid med Sixten gick vattnet på BF+6 och han föddes på BF+7.

Jag har inte haft så många sammandragningar senaste dagarna men jag hoppas såklart att kroppen förbereder sig för leverans ändå. Kanske därför sömn- och matbehovet ökat?! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Tova 23 september, 2010 at 19:17

    Spännande, snart slutspurt!! 🙂
    De brukar ju säga att andra barnet kommer ”tidigare” än första, så kanske är det dags snart.. 🙂
    (Förresten – sammandragningar hade jag förresten inte en enda förrän förlossningen startade, så uppenbarligen kan kroppen förbereda sig rätt bra ändå 😉 )

    [Svara]

  • Lämna kommentar