Lofsan

Kipriotis Maris och barnen

Nu har vi haft vår första dag här på Kos. Vi kom fram väldigt sent igår kväll och det tog ett tag för alla att varva ner sig efter resan så barnen somnade inte förrän vid midnatt.
 
 Idag mjukstartade vi verkligen genom att först äta frukost typ sist av alla, sedan hängde vi vid poolen på förmiddagen. Jag har nog aldrig badat i en så varm pool, perfekt för frusna svenskar så här på våren. Barnen har nog badat i säkert fem timmar totalt i dag. Helt skrynkliga! Mitt på dagen checkade Sixten och Baxter in sig hos Polly och Mino, Apollos barnklubb. Vi gillar verkligen barnklubbar även om våra barn aldrig känns i vägen eller som att de hindrar oss vuxna från något. Vi använder barnklubben för att barnen vill och tycker att det är roligt. Det är en stor bonus att barnen vågar leka med de andra barnen även när klubben är slut ute på gräsmattan.
 
 Kipriotis Maris är ett betydligt mindre hotell än Mythos Beach som vi bodde på i september. Just nu känns storleken perfekt för den här semestern eftersom barnen precis har börjat ta intiativ till att själva vilja leka ute på hotellområdet och även vilja vara inne på hotellrummet själva. Det är grymt att Hans och jag kan ligga kvar vid poolen och ändå se in mot rummet där barnen leker med sina leksaker på seneftermiddagen.
 
 Imorgon börjar simskolan för Sixten och Baxter, det är företaget Trampoolin som anordnar kurserna på alla Apollo-hotell som har simskola. Sixten och Baxter har inte gått på simskola hemma så det ska bli så spännande tycker både dom och jag!
 
 Jag har tränat första passet här på Kos också, mer om det i ett annat inlägg!
 
 


Bara en kort promenad på 10 meter till poolen från terrasserna på våra sviter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Joanna 17 maj, 2015 at 14:08

  Hej! Har köpt din bok & ligger precis mittemellan snabbaste gruppen & den under. Har som MÅL att ligga i den snabbaste såklart men vilken ska jag då lägga mig i i min vanliga träning?? JÄTTETACKSAM för svar!!

  [Svara]

 • Svara Mari 17 maj, 2015 at 23:52

  Så härligt det ser ut. Ett ställe du kan rekommendera?

  [Svara]

 • Lämna kommentar