Lofsan

Kick i baken

Idag är Baxter och jag hemma eftersom han fick feber i natt. Jag fick sån där rensa och ordna-inspiration passande nog så medan Baxter hänger i soffan så har jag sorterat ur barnens garderob och fotat allting som jag ska sälja. En stor kasse med kläder åkte till Myrorna redan i morse och snart kommer alla mina favoritplagg flytta till en annan familj. Om man som jag har ett stort barnklädsintresse så är det väldigt gynnsamt både för garderoben och klädkontot att då och då sortera ut och sälja de plagg som är i fint skick. Jag köper hellre kläder som är lite dyrare men av bra kvalitet så att de håller för tvättar och fortfarande ser fina ut. Då blir kläderna billigare i slutändan. 🙂

En annan pepp jag har idag är kvällens thaiboxning på Rosa Skrot. Jag längtar efter att få slå och sparkas lite grann. Bra för aggressioner och frustration!


Den här overallen är nog på min topp-5 bland barnens alla kläder hittills. Nu är den för liten för Baxter och flyttar vidare.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Moa 21 mars, 2013 at 11:45

  Vill du inte ha lite bloppis? 🙂

  Jag är köpare isåfall! 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Sök på Lofsianernas köp och säljgrupp på Facebook. Där finns kläder. 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 21 mars, 2013 at 13:23

  Lite nyfiken..vart kommer du sälja grabbarnas kläder!de är alltid så fina:-)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Sök på Lofsianernas köp och säljgrupp på Facebook så hittar du allt där. 🙂

  [Svara]

 • Svara Maja 21 mars, 2013 at 13:30

  Åh vilken söt sparkdräkt – vart kommer den ifrån? Väntar första barnet nu i maj 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Den är från Gap, min favoritkedja. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar