Lofsan

Katt i en hatt. Eller under sängen?

Har precis ätit god frukost: mellanfil med svenska jordgubbar, två grova smörgåsar med kalkon och ett stort glas oboy, ute på balkongen. Det är lyx för mig!

Tog mig en rejäl sovmorgon idag, vaknade vid halv elva. Vaknade först vid åtta i morse av att Hans kom in i sovrumet och sa att jag hade en katt under sängen. Trodde att han pratade i sömnen först. Sen öppnade jag ögonen och såg att han stod fullt påklädd. Det visade sig att grannens katt (kungen av loftgången) smygit in och bäddat in sig därunder. Jag föreslog att Hans skulle ta innebandyklubban och försöka putta ut honom. Det måste ha lyckats för 2 sekunder senare somnade jag om och när jag vaknade var det tomt under sängen.

Eller har jag drömt det här? Som gravid har man ju rätt sjuka drömmar till och från.

Ska skrota här hemma idag. Plocka fram alla bebiskläder så de får ta sig en tur i tvättmaskinen innan de åker in i bebisens byrå.

Min brorsdotter Signe, 4 månader gammal, har fått huggtänder. Det är inte lätt att växa upp som yngst i en kull med två hundar som äldre syskon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar