Lofsan

Kan vi bestämma att det är vår nu?

Solen skiner så härligt idag! Jag blir helt lycklig i magen!

Igår startade jag projekt packa till New York. Det är tydligen värmebölja där och upp mot 30 grader vilket gör det svårpackat. Shorts, jeans, varma tröjor och linnen i en salig röra. Jag vill ju inte packa för mycket så att jag inte har någon plats för allt jag ska shoppa heller. Kläder och skor till mig, en hel del i stora storlekar till Sixten men framförallt ska den nya bebisen få lite nya kläder i små storlekar. Vi vet inte förrän om tre veckor vilket kön det är men jag är bra på att hitta snygga könsneutrala kläder. Det är ju lite annan säsong i slutet av oktober jämfört med när Sixten föddes i början av augusti. Sedan har både mamma och Agnes beställt Converse som både är billigare och finns i fler färger i USA. Alltså: det måste finnas mycket plats i väskan för allt nytt.

Jag har iallafall bestämt mig för att checka in bärstolen som specialbagage. Antingen får Sixten åka babybjörn innanför säkerhetskontrollen eller sitta på bagagevagnen. Det ordnar sig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 2 maj, 2010 at 12:19

  Åh vad roligta att shoppa bebiskläder till en nyfödd igen. Ska jag vara ärlig så saknar jag den perioden faktiskt. Det har gått alldeles för snabbt! Buhu…

  [Svara]

 • Svara skolfux 2 maj, 2010 at 12:19

  Åh vad roligta att shoppa bebiskläder till en nyfödd igen. Ska jag vara ärlig så saknar jag den perioden faktiskt. Det har gått alldeles för snabbt! Buhu…

  [Svara]

 • Lämna kommentar