Lofsan

Julkänsla med blommor

I samarbete med Interflora.

Jag som nästan jämt går omkring i träningskläder dagarna i ända älskar varje litet tecken på saker i vardagen som inte har med gym, hantlar, magnesium och gympaskor att göra!  Och få saker får mig så glad som att ha fina blommor hemma. Doften och färgerna gör mig helt lycklig! Och tack och lov har jag nästan jämt blommor hemma, bl a för att jag får blommor ganska ofta, i synnerhet när jag är ute och föreläser. Men jag är också bra på att ge bort blommor till andra. – En perfekt present och ett härligt sätt att visa omtanke och kärlek.

Gör det du också i jul! Ge lite ”flower effekt” till någon! (Kanske till dig själv?)

Gå in HÄR och kika på alla olika färdiga buketter och uppsättningar som finns, i massor av olika färger, storlekar och prisklasser. Den jag har här är en speciell julbukett med maffiga röda nyanser, ”Julmys stor”. Älskar den!

Om du beställer före 13.00 så levererar Interflora redan samma dag. Men kom ihåg att din julbeställning behöver göras innan 11.00 ‪den 23 dec‬ om den ska komma fram innan jul.”

 

God jul, alla blomälskare! ❤️

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar