Lofsan

Juldag blir vilodag

Jag hoppas att er julafton har varit fin och att ni tillbringade den så som ni velat och sett fram emot. Vi åt julbord klockan 16 nere i Copperhills restaurang och redan vid 18 ville Baxter gå upp till vårt rum igen. Han somnade efter sista avsnittet av High Tower på radiokalendern men vaknade redan klockan 21 med feber. Efter en lite uppochnernatt ligger Baxter och jag nu och vilar i Hans och min stora säng. Sixten fick åka själv med Hans till skidskolan medan Baxter och jag legat och kollat på nya barnserier på Netflix. Jag har haft möjlighet att sitta och skriva en del nu på förmiddagen. Det kändes så skönt. Min första deadline på mitt andra bokmanus är i början av januari så jag får lägga på ett kol!
 
 Vi får se hur resten av juldagen blir, en lunch nere i restaurangen hoppas jag på i alla fall.
 
 Ha en fin dag!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Paula 25 december, 2014 at 11:57

    Hoppas han kryar på sig snart!

    [Svara]

  • Lämna kommentar