Lofsan

Julbord på Oaxen

Idag bjöd Hans (som är VD i vårt företag) alla anställda på julbord ute på Oaxen på Djurgården. Hans älskar julbord och eftersom Oaxen är världsberömt för sitt har han längtat ända sen förra året då mitt tåg blev försenat och han missade sin bokning.
 
 I år höll det på att bli knas igen eftersom vi glömt ordna barnvakt men till slut stod vi med två stycken samtidigt som tur är.
 
 Vi tog Djurgårdsfärjan ut till Allmänna gränd och promenerade den korta biten till Bockholmen där Oaxen ligger precis vid bron. Det är ju sån enorm ojulstämning i Stockholm eftersom vi har typ 10 grader varmt det är mysigt att se alla ljus i stan på andra sidan vattnet.
 
 Oaxens julbord var i alla fall precis så fint som vi hört talas om. Ett litet format, inte så många bord, inga köer, låg ljudvolym, precis som jag vill ha det! Nästa julbord blir på julafton då vi äter middag på Copperhill i Åre. Julfirande på ett nytt sätt i år för mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Veckan före jul. | 17 december, 2014 at 20:24

    […] kväll började julstämning krypa in i min kropp. Jag ser endast en förklaring till det – julbordet på Oaxen med tjifen, tjifens man och två medarbetare i företaget. Fantastisk mat! Jag som […]

  • Lämna kommentar