Lofsan

Julafton

Vilken julafton det blev i måndags kväll! 🙂

Hans och jag hann mötas i hallen innan Baxter och jag åkte till Sickla och körde SatsBaby-passet. Sixten låg och sov då men hade tydligen vaknat strax av att han gled ner på golvet. En decimeter luft och en mjuk matta på golvet gör ingen skada men han hade tydligen blivit lite förvånad.

Baxter sov hela passet igenom för första gången. Han vaknade när allt var över. Tänk om han visste allt som sker runt honom medan han sover. Där kan vi snacka förvåning. 🙂

Härhemma möttes Hans och jag i hallen igen och så körde jag världens ryck och storstädade hela lägenheten medan han jobbade. Jag är lite nojjig med rena badrum; bland det värsta jag vet är ofräscha badrum. Ajax och en trasa och skrubba skrubba är medicinen.

När Hans kom hem blev det paketöppning för hela bunten. Jag fick så himla mycket fina kläder; Gstar (som i för sig har ett bättre utbud i Europa), Abercrombie & Fitch (mitt favoritmärke just nu, jag älskar typ allt de har) och nya träningskläder från Nike (kul med kläder som inte finns i Sverige). Håller på och rensar i garderoben nu för annars får jag inte plats med det nya, just nu samsas amningskläder med massa nytt och gammalt som är för stort.

Lite blandat av det från Abercrombie & Fitch, hittade inte allt på hemsidan

Nytt löparset från Nike

Mitt favoritunderklädesmärke är utan konkurrens Victoria’s secret och efter mina besök i butikerna i New York i julas och Hans påfyllning av lagren nu är jag fully equipped! Det är kul när hela underklädesarmén matchar varandra. De har jättefina kroppsprodukter, schampon, balsam, parfymet och bodybutter och sånt i snygga förpackningar till badrummet också. I like!

Mitt New Yorktips om man vill shoppa A&F och Victoria´s secret är att besöka South Seaport, i närheten av Brooklyn bridge. A&F har samma utbud som den stora butiken på 5th avenue men du slipper köa för att komma in i butiken (!). Victoria´s secrets butik har inte lika mycket myskläder, inga bikinis och ett mindre utbud av underkläder i South Seaport men du slipper kaoset som kan vara i den stora butiken på Times Square. Fast i för sig tycker jag att det är värt kaoset.

Gud vad jag längtar till New York i vår, det är inte många månader kvar nu, Agnes! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anonym 23 februari, 2011 at 15:12

  Skönt med nystädat, jag säger det samma ang badrum; Superviktigt att det är fräsht. Ibland är det bara lite svårt att hinna med städning när man har småbarn (…och som jag, prioriterar träning 😛 )
  Jag gillade Nike löparsetet och jeansen, speciellt om man har en vältränad kropp som du 😉 Viktigt med snygga träningskläder tycker jag, det gör träningen rolig!

  [Svara]

 • Svara Louise 24 februari, 2011 at 08:21

  Åh vad härligt! Skjortorna är super snygga – riktigt våriga!

  Och så vill jag bara meddela att jag har kört både intervall- och backträning denna veckan än så länge, ikväll väntar första milen. Jag har banne mig varit helt slut och känner att det är detta jag behöver! Ville bara g edig en liten update 🙂 Ha en bra dag!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Fasen vad bra av dig! Det är häftigt hur utmaningar kan trigga igång en!

  Jag hejjar på dig hela vägen in i mål!

  [Svara]

 • Svara Annika 24 februari, 2011 at 12:06

  Hej!

  Jag har en fråga gällande New York. I juni ska vi och några vänner åka dit för andra ggn, men nu med en varsin 11månaders. Tänkte höra om du har några tips på schyssta lekparker (förutom de i central park)?

  Tack för en bra blogg!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Alltså, lekparker såsom ”playgrounds” finns det här och där på Manhattan men jag skulle satsa på ett besök på Zoot i Central park, Washington square har en stor fontän och tama ekorrar att mata.

  Var ska ni bo på Manhattan?

  [Svara]

  Annika Reply:

  Tack för svar! Vi bor nära Macy´s. Vet du någon bra matkedja att handla frukost/ kvällsmat på? Duane Reade känns inte så lockande att handla mat på till de små.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Bra läge!

  Det finns två Whole foods Market några kvarter på varsin sida om Macys (sydvästra hörnet av central park bl.a.) som är helt fantastiskt! Googla!

  Hans köpte med sig torrvaror därifrån, organiskt och jättegott! Jag har bara handlat i butiken nere vid Greenwich så jag vet inte hur de andra butikerna är men om de är i närheten så är de så värda ett besök!!!

 • Svara Annika 24 februari, 2011 at 15:56

  Ska googla upp Whole foods Market 🙂

  Tack än en gång för tips. Ska läsa igenom dina NY-kategorier ytterligare en gång innan vi åker.

  [Svara]

 • Svara Miss Agda- Nybliven mamma tränar 26 februari, 2011 at 20:51

  Allt du fått är superfint! A & F är ett av mina favvomärken också, dock har de varierande kvalitet då vissa t-shirts blir noppiga direkt medans andra plagg håller en livstid.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, det växlar verkligen!

  [Svara]

 • Lämna kommentar