Lofsan

Jordgubbstårta och massa paket!

Syster Agnes och jag gjorde succé hos födelsedagsbarnet med våra gåvor! Elin fick ett linne från Levi´s, en stor Davidoffparfym, en mascara från Elizabeth Arden och ett Juicytubeläppglans. Hon vart nog glad för Hans present också: Photoshop för Mac. Nu MÅSTE hon köpa Mac!

Födelsedagsbarnet gjorde succé hos mig och Shrimpy genom att bjuda på hemgjord jordgubbstårta. Mums! Vi åt tre bitar. Alla andra åt en.

Storebror Markus, hans vackra Tove och fantastiska Signe, 12 veckor, var där en stund och Signe fick sin fina linneklänning jag och Hans köpte till henne på Gran Canaria. I sommar kommer hon vara lika fin som en midsommarnattsdröm.

Mollie (Elins kompis), Agnes och jag tog sällskap till vårt innerstadsreservat från förorten Hökis. Jag gillar inte tunnelbanan. Inte bara för alla ivägsprätta snorkråkor som är utkladdade på handtag och stolpar utan också för alla knasiga människor som tror att det offentliga rummet är deras vardagsrum.

För övrigt tycker jag fortfarande att operahäxan Malenas låt i Eurovision är bra. Montenegros däremot… Vore det inte för den hete dansaren med de mjuka rullande höfterna så…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=63gWhLwuDXA]

Sen jag kom hem har Shrimpy snurrat tre varv runt navelsträngen och haft hicka med en hickning per sekund under 2 minuter. Det är bra att han börjar träna nu så att han kan gå typ i september. SÅ!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Malin Lj 13 maj, 2009 at 13:34

  Hicka ja, det har vår lille också titt som tätt:)

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det är mysigt att känna tycker jag! Tror att det är andra eller tredje gången jag känner det.

  [Svara]

 • Lämna kommentar