Lofsan

Jobba-hemifrån-lunch

Jag hade lyxen att kunna sitta i hemmakontoret på förmiddagen idag innan PT-klientsjobb efter lunch. Såna här dagar är sällsynta men så sköna tycker jag! Det bästa är nästan att eftersom gräbsen har sina ”jobb” att gå till så börjar dagen tidigt och i alla fall jag blir väldigt effektiv. När mat- och sovklockan slog 12 idag så gjorde jag min favoritjobbahemmalunch: bananpannkakor.
 
 2 ägg vispas ihop med en mosad banan och lite salt. Stekes i kokosolja och serveras med valfri topping, idag jordnötssmör, hallon, kokosflingor och rostade hasselnötter. Väldigt gott tycker jag och lagom med energi under dagar jag sitter och jobbar nästan hela dagen.
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Sandra 8 december, 2014 at 17:50

    Gud så gott!
    Vad använde du för jordnötssmör? Är på jakt efter ett nyttigare/bättre jordnötssmör men helst inte med ett överdrivet pris (som student får man tyvärr kompensera ibland). Har du några tips?

    [Svara]

  • Lämna kommentar