Lofsan

Jessica och jag på nya numret av Hälsa & Fitness

Omslag_1503

 

Kolla här vad snyggt omslaget av nya numret av Hälsa & Fitness är! Detta är en bild från Stora löparboken för kvinnor som fotograf Linda Alfvegren har fotat. Det har varit så roligt att jobba tillsammans med Linda, hon fick faktiskt vara med och fota min andra bok också eftersom jag verkligen klickar med henne. Jag tycker att det är väldigt viktigt att känna sig trygg med fotografen för att bilder ska bli bra. Jag kan känna mig väldigt naken och obekväm när jag fotas på det här sättet (för viktiga jobb, med många som står och tittar på och bedömer bilderna) så för mig är personen på andra sidan kameran superviktig. Med Linda känner jag mig helt hemma!

Vi fick hjälp av en jätteduktig tjej som heter Petra Stenhammar att fixa smink och hår, det är en konst att se svettig och snygg ut samtidigt (även om just denna bild är långt i från svettig!). Men än en gång, tillsammans med duktiga proffs blir resultatet så himla bra. Jag är så glad över att Linda och Petra ville jobba tillsammans med Jessica och mig!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Matilda 25 februari, 2015 at 19:36

  Hej!! Jag skulle uppskatta om du skrev ett inlägg om överträning och återhämtning. Tycker det är svårt och jag vill så himla mycket… Tack!!

  [Svara]

 • Svara Karin 25 februari, 2015 at 21:20

  Snygga tjejer!!

  [Svara]

 • Svara Annika/Resfredag 27 februari, 2015 at 10:57

  Snyggt! Såg dig på omslaget av ”ToppHälsa” hemma hos en kompis i går. Förklarade stolt att jag förstod din storhet redan från det att jag var med i Lofsan-challengen på Facebook, haha! Så himla kul att det går bra för dig, du har jobbat hårt och är verkligen ett föredöme. Ska med glädje beställa din och Jessicas bok och längtar efter att börja komma igång på riktigt med träningen nu när bebisen är här. Kram!

  [Svara]

 • Svara Stora löparboken för kvinnor - Helen Alfvegren 1 mars, 2015 at 19:12

  […] Alfvegren fotat. Det känns lite som att jag borde köpa den bara därför! Lofsan skriver på sin blogg att hon verkligen klickar med min syrra, […]

 • Lämna kommentar