Lofsan

Jenny, Sats och Karin

Jenny och Melvin överaskade oss med ett kort besök i förmiddags! Melvin fick GAP-kläderna jag köpte till honom i London och så hann killarna leka lite grann.

Vi tog sällis ut och skiljdes åt. Jag gick till Odenplan för ett löp- och benstyrkepass. Sickan hade laddat järnet för att orka röja på minisats. Träningen gick riktigt bra idag. Värmde upp med 20 min löpning och sedan körde jag explosiv styrka. Mycket hopp och knäböj. Bra för äset!

Efter träningen somnade Sixten som en sten så jag passade på att gå till Stadshagen och handla istället för att handla i Vasastan eller på Fridhemsplan. Stadshagen-Drottninggatan inklusive Ica tar nästan två timmar med vagnen. Sickan sov hela tiden!

Nu ikväll har min fina vän Karin varit här och lekt med Sixten, ätit middag och kollat på Antikrundan. Hon ska bo i Stockholm närmaste månaderna, lovely! Även om jag blivit mer folkskygg sedan Sixten föddes behöver jag några nära vänner.

Jag hoppas på en bra natt för imorgon bitti 0645 är det jag som sitter på cykelsadeln på Yvettes spinning och svettas. Härliga fredag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar