Lofsan, Sixten

Jenny och Melvin

Vilken trevlig dag vi har haft idag! Jag har varit riktigt sliten idag men jag är glad att jag ändå mötte upp Jenny efter träningen. Vi åt lunch på Macho TexMex vid Sergels torg och sedan gick vi till Gallerian en sväng. Vi gick in på NK och kollade på julklapp till Hans och köpte lite mat nere i matbutiken. Jag var så trött i huvudet att jag glömde alla varor på bandet! Tur att jag har Jenny som håller koll på mig!

Vi gick hem till oss en sväng och gav killarna mat innan Jenny och Melvin åkte hem mot Beckomberga.

Vi har ätit middag härhemma nu och jag chillar i soffan framför Biggest Loser och peppar för en fika med saffransbullar om en stund. Vi är båda lite slitna som sagt så det ska bli mysigt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jennyn 15 december, 2009 at 20:59

  Hahahaha jag har fan äggformat huve på det där kortet.. tur att jag kan bjuda p åmig själv då..

  Tack för idag..

  [Svara]

 • Svara Jennyn 15 december, 2009 at 20:59

  Hahahaha jag har fan äggformat huve på det där kortet.. tur att jag kan bjuda p åmig själv då..

  Tack för idag..

  [Svara]

 • Lämna kommentar