Lofsan

Jakten på det perfekta greppet

Jag har precis fått en ny sko från Merrell, den heter Allout Charge och är en dämpad så kallad trailsko, gjord för att springa på ojämnt underlag med.
 
 Jag har inte tagit fram vinterskorna från förrådet än (jag blev lite överraskad av snön som föll över Stockholm igår) så jag tog med mig skorna direkt på en kvällspromenad för att testa greppet på halt underlag. I Stockholm blir det ofta blankis i stan och det är svårt att hitta skor som greppar på det. Jag är verkligen på jakt efter det perfekta greppet både i löpning och promenader. Allout Charge fungerar otippat bra på snö med sina rejäla gummidobbar och jag ser fram emot skogslöpning till våren över stock och sten!
 
 Vilken är din bästa sko som greppar allt? Springer du med spikar eller broddar på vintern?
 
 Jakten på det perfekta greppet!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Övning ger träning 18 december, 2014 at 13:11

  Icebug Enlight-L RB9X funkar på de flesta underlag. Grymt grepp på hala klippor!

  [Svara]

 • Svara Mari 18 december, 2014 at 20:31

  Dom såg inte dumma ut. Ska kika närmare =) Jag har ett par från Reebok just nu, helt klart riktigt bra.

  [Svara]

 • Svara Rund är också en form! 19 december, 2014 at 12:05

  Metalldubbade Icebug slår allt!
  Även om mina Inov-8 trailroc med ”sticky rubber” fungerar på de mesta, förutom hala spänger.

  [Svara]

 • Svara Lina 20 december, 2014 at 00:06

  Jag köpte ett par Salomon Spikecross för någon vecka sedan och det var i grevens tid för nu är det halkigt. Jag bara ÄLSKAR dem. Jag har en knäskada som gör att jag är livrädd för att halka på vintern men med dessa är isen inget problem alls. Jag sa till maken häromdagen att aldrig mer en vinter utan ett par spikecross. Använder dem dagligen nu för träning. Så nöjd!

  [Svara]

 • Svara Malin 20 december, 2014 at 16:55

  Jag helt klart en sucker på Icebug. Har aldrig testat något annat heller iofs. Men har haft bugsen de 10 senaste vintrarna och har aldrig behövt bli besviken.

  [Svara]

 • Svara Johanna 23 december, 2014 at 23:26

  Mina Icebug Anima Bugrip är de absolut bästa skorna jag har. Lätta, smidiga och du kan springa på is. De greppar otroligt bra! Det finns andra modeller från Icebug men de är mer uppbyggda, så är du van att springa i lätta skor rekommenderar jag dessa varmt. Precis köpt ett par till. De andra har jag haft i tre vintrar och dubbarna är outslitna, sprungit ca 50 mil i dem men de har endast spruckit lite i en söm men fungerar som sagt bra ändå. Jag kommer att ha ett par på jobbet och ett par hemma 🙂

  Lycka till!

  [Svara]

 • Lämna kommentar