Lofsan

Jag har världens bästa bloggläsare!

Dagens bästa mail, från en av er läsare. Det är NI som inspirerar mig! Tack för att ni läser bloggen!

Hallå!

Jag hittade till din blogg efter att ha sett SVT’s dokumentär ”Född 2010” och läser den sedan någon månad tillbaka flera gånger om dagen. Anledningen till det är för att den inspirerar mig nåt enormt!
Jag fick själv barn för 4 månader sedan och är för tillfället i full färd med träningen för att återfå min gamla kropp igen, på alla plan, både funktionsmässigt och estetiskt. Jag har kommit en ganska bra bit på väg men än är det en hel del kvar innan jag är tillbaka i samma form som innan graviditeten.

Du inspirerar och motiverar mig mycket både när det gäller träningen (kopierar många av dina övningar rakt av :)) och när det gäller att få ihop pusslet med familj, träning, kompisar, hem å hus osv osv…. Kan Lovisa så kan fanimej jag också! 🙂

Jag tittar ofta på träningsfilmerna du lägger upp på bloggen och när jag inte kan komma iväg och kötta på gymmet så kör jag Tabata hemma i vardagsrummet. Jag har lyckats få med mig min man också (som alltid bara tränat triathlon-sporter, är helt novis på det här med stabilitet/smidighet/koordination) och han tycker att det är grymt, precis som jag.

Fortsätt blogga och lägga upp filmer/tips, du är min guru! 🙂

Håller tummarna för att TV4 hör av sig angående Gladiatorerna och hoppas att du och din familj får en trevlig Valborg!

Kram Jossan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två ♥ 30 april, 2012 at 18:34

  Åh, när man får såna där superhärliga kommentarer/mejl som bara träffar rakt i hjärtat. Lovely. ♥

  [Svara]

 • Svara Malin | Mamma - Träning - Mode 30 april, 2012 at 19:41

  Vilket härligt mail!

  Du är så värd framgången och du är så grym Lovisa! Jag hejar på dig, jämt 😀

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Andréa 30 april, 2012 at 20:53

  Kan inte annat än hålla med helt och fullt! Nyfunnen förebild är vad du är Lofsan 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 30 april, 2012 at 23:52

  Du är grym! Min hjälte!

  [Svara]

 • Svara Mervi 4 maj, 2012 at 12:57

  ”Nu kör vi Lofsans utfall!” Ja, du Lovisa.. Du är en förebild för mig med! Tack vare att jag har börjat läsa din blogg så har min motivation skjutit i höjden och jag tränar allt från 3-5 gånger i veckan! Du är en riktigt grym inspirationskälla för mig och för så många andra! Keep up the good work!

  [Svara]

 • Lämna kommentar