Lofsan

Itrim och Birka

 Idag har jag en fullspäckad dag, och inte bara det, det är massa ovanliga händelser på schemat. Jag var på Rosa Skrot tidigt imorse, nu har jag en paus från PT-kunder och ska i väg på ett studiebesök på Itrim på Södermalm. Jag har aldrig varit där och vet inte så mycket om deras koncept så det ska bli väldigt intressant.
 
 Efter gruppträningspasset Kick Ass Mamas här på Rosa Skrot och några PT-kunder till så ska jag i väg till Slussen där Birka Cruises lägger till. I kväll och imorgon gör jag två föreläsningar på temat träning, kost och hälsa. Inriktningen är ”på ett lagom sätt” och handlar om hur man jobbar med sin hälsa på ett långsiktigt och hållbart sätt.
 
 Kul dygn som väntar!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Saras Träningblogg 15 januari, 2014 at 18:03

  Va mycket spännande du har igång 🙂

  [Svara]

 • Svara Nina 22 januari, 2014 at 21:09

  Hej! Jag är lite nyfiken på vad du tyckte om Itrims koncept? Hälsningar, Nina

  [Svara]

 • Lämna kommentar