Lofsan

Invigning av Prat PR:s showroom

Idag fick jag äntligen träffa Anna på riktigt. Vi läser varandras bloggar och hänger i samma barnvagnsgrupp på Facebook. Anna startade den gruppen, såklart. Jag tjatar om hur häftigt det är med internet och sociala medier för det är så många grymma människor man lär känna som man inte skulle möta annars. Anna är en sån tjej!

Ni är säkert nyfikna på vem denna vagnexpertsAnna är?! Anna har en Sigge som är några månader äldre än Sixten. Sixten är en Sigge på förskolan men Annas Sigge är alltid en Sigge. Så att vi undviker missförstånd. Sigges lillasyster Majken är van vid äldre killar som ångar på. Hon gjorde så gott hon kunde idag uppe på PR-byrån Prats kontor. Det var Prat PR som bjöd med mig och de andra bloggtjejerna till Bugaboos huvudkontor i Amsterdam för två veckor sedan. Måste jag skriva att jag älskar Prat?!

Prat PR har inte bara Bugaboo som kunder, de har bland annat Nike tenniskläder, Sorel, Merrell och Heinz. En salig blandning som gör företaget både kompetent och intressant.

I deras showroom stod idag en knallröd läcker Bugaboo Donkey Duo med liggdel och sittdel samt en Bugaboo Cameleon med den supersnygga suffletten och topplocket från Missoni. I Amsterdam såg jag motsvarigheten till Bugaboo Bee + och jag är helt såld.
Missonipaketet finns inte till Donkeyn (snyft) så jag funderar fortfarande på vilka färger jag ska välja till min nya Donkey. Jag hade sandfärgade på den jag sålde och nu drar jag åt det svarta hållet.


Nikes tenniskollektion 2012 innehåller som vanligt mycket rosa. Jag tycker att tennislinnena har snyggare snitt än många av gym- och träningslinnena. Fast jag gillar färgerna mest!


När Prat-människorna tröttnade på oss och alla våra barn och vi tackat för oss promenerade vi ner till Hötorget, våra gamla hoods. Det var en ganska märklig känsla att gå i våra kvarter men jätteskönt att tänka att vi inte bor där längre. Alla områden har sina för- och nackdelar. Gräbsen, vår filmare och jag tog sedan bussen över till Södermalm och promenerade Götgatsbacken upp. Våra nya kvarter. Märklig känsla där också. Vi står i ett mittemellanläge liksom och har inte hunnit rota oss här på Söder samtidigt som vi emotionellt redan har lämnat det gamla.


Resten av eftermiddagen är vigd åt soffan men om gräbsen vill gå ut senare tar vi en promenad till Sats Södra Station för ett träningspass (barnen leker så de blir svettiga inne på Minisats) men bara om barnen är sugna. Ikväll kommer Hans yngsta son Tom hit för första gången och det ska bli roligt att höra vad han tycker om sitt nya rum.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Terese Alvén, sparkibaken.se 10 november, 2011 at 14:41

  Synd att jag missade er. Jag har haft en annan pressfrukost och hälsomässa idag, strax ska jag dock bege mig till Prat PR. Hoppas vi ses snart i något annat sammanhang i alla fall 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Ha det så trevligt! Vi ses väl på Café opera nästa helg?!

  [Svara]

 • Svara Sophie 11 november, 2011 at 08:27

  Läser din blogg dagligen – men vet inte om jag har missat det eller så kanske du inte har skrivit de 🙂
  Men varför sålde du din ”gamla” Donkey ? Om du nu ändå ska ha en ny? 🙂

  Tack för en super bra blogg! Sophie

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är många som frågat det men jag svarar gärna igen; jag vill inte ta med mig vagn till New York och fick ett bra erbjudande om att sälja den. I New York köper jag en ny som vi slipper ta med från flygplatsen.

  [Svara]

  Sophie Reply:

  Smart! Sen gör du väl någon glad när du sålde av din ”gamla” många som är ute efter en ”begagnad” kan jag tro! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 11 november, 2011 at 10:02

  Vilken mysig dag ni haft! Jag röstar för en Donkey med svart bas och blå, rosa eller offwhite top. Helsvart är snyggt men lite trist 😉 Skönt att ha lämnat ett kapitel bakom er och ha en ny fräsch start i nya lgh 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar