Lofsan

Intervju med Passion for business

I fredags gjorde jag en intervju tillsammans med Passion for business. Vi skulle ha setts tidigare i mars men den blev flyttad till förra veckan. Med i intervjun var en supertrevlig tjej som heter Vanja också. Vanja driver företaget Glammom.se som riktar in sig på kläder för gravida och mammor. Hon har en egen videoblogg för er som tycker om den typen av kanaler, jag älskar det!

Vanja och jag är partners båda två till ett företag som heter United Screens. United Screens hjälper videobloggare att producera filmer och hittar företag som vill samarbeta med olika Youtube-kanaler. Jag var en av de första svenska träningsbloggare som började videoblogga och jag tycker att det är superroligt. Jag vill göra mer filmer åt er och det kommer att komma!


Coola Stina Honkamaa i röd kjol är VD för United Screens. Hon var VD för svenska Google tidigare, en jätteinspirerande kvinna! Vi pratade mycket om villa möjligheter Youtube ger oss kvinnliga företagare/entreprenörer och hur häftigt det är att kunna skapa egna marknadsföringskanaler.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar