Lofsan

Intervju i Mama

Det är så många som har hört av sig till mig efter att ha läst den långa intervjun med mig i senaste numret av Mama som kom ut i butik tidigare i veckan, superroligt!
 
 Intervjun och fotograferingen gjordes tidigare i våras och jag var lite pirrig inför resultatet. Jag är väldigt nöjd med bilderna, barnen tyckte att det var roligt att fotograferas och letar i varje butik efter tidningen. Intervjun är nog den första riktigt personliga och kanske till och med lite privata intervjun som jag har gjort. Jag är van vid att prata om träning och sånt, inte om mig själv, med journalister. På ett sätt är det skönt att få visa en annan bild av mig och mina erfarenheter och tankar eftersom jag ofta får höra från er läsare att jag är annorlunda i verkligheten mot vad ni har tänkt er. Jag är ingen supermänniska, jag är ovanligt vanlig, jag är mamma, partner, vän, dotter, syster. Helt vanlig.
 
 Många som läst intervjun har haft frågor kring att skaffa barn så tätt och vill veta mer om hur det har varit för mig. När barnen var så små, eller ens innan Baxter var född, så bloggade jag på ett annat sätt, med ett annat syfte. Så personlig och lite utlämnande som jag var då vill jag inte vara nu när det är så oerhört många som läser bloggen men alla blogginlägg jag någonsin skrivit finns kvar så det är bara att börja bläddra bakåt bland månaderna i vänstra spalten om du vill läsa ikapp.
 
 Om du vill läsa hela intervjun med mig så finns tidningen Mama i butik just nu!
 
 


Bilden har fått så mycket fin återkoppling, jag älskar Sixtens humor med glasögonen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sofie 14 juni, 2015 at 03:08

  Det är ett jättefint reportage med fina bilder <3

  [Svara]

 • Svara Annika/Resfredag 18 juni, 2015 at 19:38

  Vilken grej att vara ”omslags-mama” – fick tidningen av en kompis och läste den i dag. Jättefint reportage på alla sätt och vis.

  [Svara]

 • Lämna kommentar