Lofsan

Intervaller

Jag kände mig tvungen att springa intervallerna jag tipsade om igår. Jag kan ju inte bara säga att alla andra ska springa och inte göra det själv. 🙂

Jag gick ut lite fegt tror jag och startade på 18km/h. 60, 50, 40, 30 sekunder på den hastigheten sedan höjde jag till 19 och körde 20, 10, 20, 30, 40, 50 och 60 sekunder på 19km/h. Nästa gång ska jag testa att springa på 19 direkt. Man vilar lika länge som man sprungit mellan varje intervall. Uppvärmning 5-10 min innan.

Jag sprang tillsammans med min kompis och kollega Emma, grymt inspirerande! Att ha någon bredvid dig som kämpar lika mycket som du själv gör är bra för peppen. Svettigt blev det i alla fall!


Om några timmar har jag mitt långa cykelpass i Sickla men innan dess ska jag hämta älskade gräbs på förskolan, hem och fylla på med mat och vila lite. Vissa dagar blir det mer träning än andra, tre pass i dag, och då är återhämtningen mellan passen extra viktig.

Om ni vill läsa mer om den dokumentär som vi är med i så har SVT lagt upp en fin sida:

http://svt.se/fodd2010

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Sara 21 mars, 2012 at 14:55

  Hej Lovisa! tack för att du är så himla generös och inspirerande! Har tänkt att börja springa intervaller men har en fråga: hur vet om att man har en tillräcklig stark bäckenbotten för att kunna springa? Jag födde min dotter för 5 månader sedan och har undvikit springa sedan förlossningen för att inte riskera något.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Vad gullig du är!

  Prova att jogga lite grann och känn efter. Knip ordentligt. Om det läcker igenom måste du träna knipet mer. Ta det lugnt i början och öka längden och tempot lite i taget.

  Lycka till!!!

  [Svara]

 • Svara Annika 21 mars, 2012 at 17:42

  Jag är stormförtjust i din blogg och jag har precis hittat den. Har bara hunnit kika på några inlägg och undrar om jag får ha din blogg som länk på min blogg?
  Trevlig kväll!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack!

  Absolut! 🙂

  [Svara]

 • Svara Gunilla Fritz 21 mars, 2012 at 21:12

  Om kroppen tilåter ska jag testa de där intervallerna snart.
  Kikade in på svt:s hemsida. Ska absolut kolla på serien. Alltid kul att se hur andra löser livet och att få andra perspektiv på tillvaron.
  Hoppas ni har en bra dag! 🙂 Kram

  [Svara]

 • Svara Veronica 6 juni, 2012 at 20:02

  Är det aktiv vila mellan intervallerna eller hoppar du upp på löpbandet och vilar mellan?

  [Svara]

 • Lämna kommentar