Lofsan, Träning

Intervaller i Reebok

Det känns som att det var år och dar sen jag satt på cykelsadeln, vad jag har saknat det!

Duktiga Linda som aldrig bangar ett träningspass satt på en cykel, min syster också och flera fina bloggläsare som alla körde järnet. Grymma!

Vi körde tre långa block med fem intervaller i varje, tre till sex minuter långa. Hela passet; 75 minuter, är en utmaning. Den stora skillnaden mot vanliga 55minutare är att bålen blir ordentligt trött så det är viktigt att fokusera på att bibehålla en stark teknik hela passet igenom.

Jag hämtade ut ett stort paket från Reebok innan passet med massa nya träningsplagg, bland annat denna outfit. Jag älskar svarta tajts och rosa linnen, och kolla hur det matchar till RealFlexskorna. Yeah! Linnet var skönt att träna i, jag blev inte kall efter passet. Tajtsen med rosa sömmen sitter som en smäck.

Tack Reebok!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Linda kw 16 juli, 2012 at 20:49

  Tack för ett kanonpass, mitt första cykelpass m dig f ö:) skönt med en instruktör som inte vrålar konstant- så pedagogiskt och lugnt! Måste få anlita dig som min mentor när jag kommer igång med mina intruktösplaner:)

  Riktigt snygga kläder, gissade nästan på ett helt nytt set, annars hade du varit väldigt duktig på att koordinera rubbet!

  Kram

  [Svara]

 • Svara Erika 16 juli, 2012 at 20:51

  Du är så snygg! Såg dig i Expressens GI- och hälsotidning idag!

  [Svara]

 • Svara Maria 16 juli, 2012 at 21:35

  Hej, undrar efter hur lång tid man kan börja gympa efter en förlossning?

  [Svara]

 • Svara Therese 17 juli, 2012 at 01:51

  köpte GI hälsa idag och blev positivt överraskad när DU var med och tipsade 🙂

  [Svara]

 • Svara marias 17 juli, 2012 at 07:49

  Hej, när tycker du att man kan börja träna efter en förlossning?

  [Svara]

 • Lämna kommentar