Lofsan

Intervaller i grupp

Idag är det dags för nytt upplägg på mina crosstrainingpass. Förra treveckorsperioden körde vi 30sekundersintervaller där vi körde tre varv på tre övningar i fyra block. Det nya upplägget vi ska köra tre veckor framöver är två block med fyra övningar, 60, 45 och 30 sekunder per varv, tre varv. Vi kör bara egen kroppsvikt denna period och växlar kondition och styrka varannan övning. För att hålla koll på alla intervaller kör jag med en app som heter ultratimer där jag kan lägga in mina egna intervaller, den går in i musiken och säger till utefter mina valda tider. Kostar 15 spänn och värd varenda spänn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Johanna 3 maj, 2012 at 16:00

  Hej!
  Nu när våren närmar sig så kan det ju vara skönt med ett par nya leggins till barnen? Eller varför inte en jacka till de lite kyligare kvällarna som fortfarande är kvar. Hos http://www.blatomat.se hittar du Ekologiska och väldigt mjuka kläder med hög kvalitét! Just nu har de ett fint erbjudande, så kika in och fynda! 🙂
  Med vänliga hälsningar Johanna

  [Svara]

 • Svara Anna J 3 maj, 2012 at 17:17

  Galet snyggt linne! Vart kommer det ifrån?

  [Svara]

 • Svara Natasha 3 maj, 2012 at 17:52

  snygg du är, och snyggt linne!

  [Svara]

 • Svara Charlotte 3 maj, 2012 at 19:17

  Grymt linne- var är det ifrån? Jag tror jag ”måste” köpa lite nya träningskläder för att orka fortsätta träna i FitnessFighten- mina svarta träningskläder för mig helt enkelt inte glad längre 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar