Lofsan

Inspohelg i Karlstad dag 2

Herregud vilken intensiv helg det har varit. Jag brukar tycka att måndagar är rätt tuffa men denna vecka startar med semester känns det som. Jag kom hem från Karlstad vid 20-tiden igår kväll och jag hann pussa på Sixten som inte somnat än. Hans hade förberett middag åt oss två som vi åt medan vi snackade i kapp om vad som hänt under helgen och vad som sker i veckan. Vi brukar annars köra avstämning inför kommande vecka redan på torsdagen veckan innan för att kunna fokusera på ledighet under helgen. För er som inte har barn så är just avstämning det som gör att allt flyter på i en barnfamilj. Vi har ett fast schema vem som hämtar och lämnar på förskola men det är alltid något som gör att vi behöver ändra.
 
 Gårdagen i Karlstad tillsammans med 60 bloggläsare fokuserades på benstyrka och kontaktövningar för rumpa med mig i salen på KMTI och utomhus med backlöpning tillsammans med Ida. Jag föreläste om träning, kost och återhämtning inriktat mot hur man sätter och når mål ur ett helhetsperspektiv. Jag älskar verkligen att föreläsa och lär mig så mycket varje gång. Kluriga frågor och avancerade frågor är bra för hjärnan.
 
 Tack alla tjejer för en fantastiskt kul helg tillsammans. Jag hoppas att ni är nöjda med innehållet och att ni kommer hem med massa ny inspiration och tankar kring hur ni vill leva era liv!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 10 februari, 2014 at 12:38

  Alltså. Jag behöver föreläsningen. Kan du skriva en recap? 😉

  [Svara]

 • Svara Ida 10 februari, 2014 at 12:48

  Blir det fler sådana här helgen Lovisa?! Jag skulle gärna vara med nångång 🙂

  [Svara]

 • Svara Saras träningsblogg 10 februari, 2014 at 21:19

  Åh va skoj!! De vore väl något i Götet?! 😉

  [Svara]

 • Svara Amanda 10 februari, 2014 at 22:19

  Vore grymt att få veta vilka övningar dom fick göra! 🙂 du är så inspirerande! Önskar jag hade lika mycket energi som dig! Kram

  [Svara]

 • Svara Helena 11 februari, 2014 at 07:21

  Vilken underbart fin gul färgklick du är där, mitt bland allt rosa, rosa, rosa, rosa…!=)

  [Svara]

 • Lämna kommentar