Lofsan

Inspodag på Rosa Skrot

Det är helt ofattbart vilken dag vi har haft. Jag hade aldrig kunnat tro att 42 tjejer skulle åka från hela Sverige för att träna med mig på Rosa Skrot. För mer än 1 år sedan skapade jag en Facebookgrupp som kallas Lofsans challenge. Gruppen växte och tjejerna i gruppen ger och ger så mycket energi och träningspepp. Alla är välkomna och ingen fråga är för konstig. Dagens stora event var den första officiella Lofsan-träffen och ett stort gäng Lofsianer (som de kallar sig) blev inbjudna.

Ida aka Alla kan träna bjöd på löpcoachning i Tanto, jag körde ett hårt pulsbaserat styrkepass och Caroline som är forskare inom fysiologi föreläste om träningslära.

Jag är så trött i skallen och sitter och väntar på pizza med gräbsen så jag bjuder på en stor bildbomb. Fler bilder kommer!


Stort tack alla fantastiska tjejer för er grymma insats!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar