Lofsan

Inspirationshelg på Torekov Hotell

Välkommen på en inspirationshelg tillsammans med Lofsangruppen!

För andra gången arrangerar Lofsangruppen en inspirationshelg på Torekov Hotell. Du får träffa mig och mitt team av personliga tränare, dietister, löpcoacher, naprapat och läkare.

Njut av Torekov hotell fredag kväll till söndag lunch tillsammans med oss coacher och nya vänner. Vi umgås genom inspirerande träning, workshops och föreläsningar, äter god mat i Torekov hotells bistro och njuter av långsam tid i spa-avdelningen eller en löprunda utmed havet.

Fyll på med inspiration och ny kunskap inom olika områden genom workshops och föreläsningar. Kom hem som ett starkare du med nya verktyg och insikter. Vi vill att du ska känna dig laddad både fysiskt och mentalt, både nu och inför framtiden.

För mer information om workshops, innehåll och tider: klicka på länken nedan så kommer du till en extern sida där du också anmäler dig. Du betalar med kort direkt vid anmälan och gör också alla val till vilka workshops du vill gå på där. Totalt är det 30 stycken olika workshops, pass och föreläsningar att välja mellan.

LÄNK TILL INBJUDAN

Vi har 60 platser totalt till helgen och det är först till kvarn som gäller så vänta inte med att boka dig om du vill vara med. Det kostar 4995:- per person, då ingår boende, mat och all träning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Version 2.0 - TUMADRE 28 juli, 2015 at 08:06

    […] en gemensam värdegrund inom träning, kost och hälsa. Ni som är intresserade kan läsa mer hos Lovisa, där ni också hittar information om hur ni […]

  • Lämna kommentar