Lofsan

Inskolning dag 2

Idag kör vi andra dagen på inskolningen. Med blandat resultat.

Baxter var så trött redan vid 10 och somnade 1130 utan att ha kunnat äta. Han somnar ju redan vid 09 hemma ibland och nu ska vi förskjuta det till 1145…

Vi hade en mysig men tidig morgon hemma innan förskolan. Gräbsen har börjat hänga i soffan själva och chilla, så himla gulligt!


Vi har lite mindre än en kilometer till förskolan, jag ska mäta med Suuntoappen i iPhone på vägen hem. Just nu har vi ingen syskonvagn men Sixten älskar sin skateboard som sitter på sidan av Orbiten så det går jättebra än så länge.


Vi inviger vintermössorna idag. Det var frost på bilarna fortfarande klockan 09 imorse. Älskar att Baxter kan ta över alla fina kläder från Sixten. Den stickade mössan med skärm från Gap är grymt snygg!


Mitt paket från HM Home har äntligen kommit med mina badrumsgrejer, ni ska få sen. Vi går och hämtar det efter förskolan idag. Senare i kväll ska vi till Sickla Köpkvarter och träffa centrumledningen. Jag och några andra bloggare hjälper Sickla att anpassa sig till familjer, vårt nästa projekt är att inreda ett av amningsrummen. Här ska väljas tapeter och möbler!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Johanna - Max mamma 16 november, 2011 at 17:41

  Ååå om 6månader kommer jag nog amma en hel del i sickla!
  Här är en som önskar bra armstöd på soffan/fåtöljerna!

  Hur lång är inskolningen för grabbarna?
  3dagars?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Vi får se hur länge vi kör, imorgon ska vi prova några timmar själva och tanken är fem timmar själva på fredag.

  [Svara]

 • Svara Anna 16 november, 2011 at 18:35

  Kan han inte få sova på förmiddagen på förskolan? På vår förskola så får barnen sova en stund på förmiddagen ute i vagn (förskolans vagn) om personalen märker att de är trötta. Det är ju väldigt mycket nya intryck för dem, inte minst vid en inskolning.

  Kul med inredningsuppdraget i Sickla, de är lite trista rummen där som de ser ut nu!

  Nyfiken på badrummet 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jo, jag hoppas de låter honom göra det om han behöver det i framtiden. Man lämnar utomhus fram till 09 iaf. Imorgon ska de få vara ensamma en stund så vi får se hur han orkar då.

  [Svara]

 • Lämna kommentar