Lofsan

Inga samtal eller SMS

som undrar om det kommer/kommit någon bebis har jag fått hittills. Så himla skönt.

Jag hoppas bara att folk läser bloggen och därför VET att det inte kommit någon bebis än. Det kanske egentligen är så att alla skiter i huruvida jag ligger på förlossningen med smärtor som får tortyrkammaren på Guatanamo att likna en semesterresort.

Hursom…

Idag känner jag ingenting. Och då menar jag ingenting. Livet skrattar mitt kontrollbehov rakt i ansiktet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Malin Lj 30 juli, 2009 at 21:27

    Vi har redan fått både såna samtal och sms…nästa gång (om jag har turen att bli gravid igen) tänker jag säga att BF är en månad senare än det egentligen är för o slippa allt sånt. Och vi har ännu inte gått över BF….

    [Svara]

  • Lämna kommentar