Lofsan

Inför Stockholm Brantaste

Alla kläder och skor är framtagna och det sista Sixten sa innan han somnade ikväll var springa och tävla, imorgon!. Hela familjen ser framemot morgondagen och loppet Stockholm Brantaste. Hans och jag ska köra tävlingsklassen för vuxna med tre vändor uppför Hammarbybacken. Tom ska springa i juniorklassen som är en omgång från botten till toppen och Sixten ska om han vill köra knatteklassen som är halva backen upp.

Jag har vilat ordentligt den här veckan, ätit ordentligt de senaste dagarna och mentalt är jag riktigt förberedd för ca 20 minuter utmaning med både tunga ben och blodsmak. Märkligt nog är jag både lite nervös inför att bli sådär riktigt trött som jag blir av att springa lopp samtidigt som jag också ser fram emot det. Jag är lite knasig i huvudet på så sätt. Jag gillar maxpuls, mjölksyra och motstånd. 🙂

Lycka till alla ni som också ska springa Stockholm Brantaste imorgon, vi ses i backen!


En av förra årets löparutmaningar var Stockholm Halvmarathon, sjukt kul lopp.


Bra gick det också, 1,42 tror jag att det blev. Och jag njöt varenda meter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Aniika 25 maj, 2013 at 07:16

  Lycka till idag!

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 25 maj, 2013 at 07:25

  Kul att de även börjat med tävlingar för barnen. Kanske får satsa på det nästa år igen när Klassikern är avklarad. Tyckte det var roligt förra året även om jag höll på att kräkas 🙂

  Lycka till hela familjen & ha kul! OBS – stekhett i soliga backen så svala kläder är ett tips!

  Kram

  [Svara]

 • Svara Saras Träningsblogg 25 maj, 2013 at 07:40

  Va kul! Lycka tiöl på loppet 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar