Lofsan

Ikea, Designtorget, Hemtex och Ica Kvantum

Värsta shoppingrundan idag!

När vi kom fram till Ikea var det 24 personer framför oss som vill göra återköp eller reklamationer. Vi valde att lägga tillbaka grejerna i bilen och ta det någon vardagskväll istället.

Som vanligt på Ikea köpte vi mer än planerat. Men å andra sidan var det saker som vi bestämt att vi ska köpa, men inte just den varianten.

Izabella tipsade om en fin babyfilt på Ikea, stor och med roliga lekmoment för bebisen. Den är tjock och går att tvätta i maskin. Vi ska kombinera den med ett babygym av en klassisk modell. I alla fall ett tag. VIll bebisen ha mer utmaningar (han brås ju på sin mor) får vi köpa ett mer avancerat gym.

lekmatta

babygym

Vi hittade även en fin pek- och prasselbok i samma serie. Pekbok

En snygg TV-bänk, tvättkorg, gardiner, fårskinnsfällar till kökssoffan, bestick, durkslag och en lampa till barnens sovrum fick också följa med hem.

Däremot upptäckte vi när vi kom hem och kollade på kvittot att han i kassan råkade ta bort TV-bänken från köpet. Så det dyraste behövde vi inte betala för 🙂 Snåljåpen i mig jublar.

Konstigt nog fanns det inga kryddinlägg för kökslådor på Ikea, men det visste jag finns på Designtorget, så när vi ändå skulle till Sickla och handla mat så gick vi in och köpte det där. Ordning och reda i lådorna. Det gillar jag.

På Hemtex, den eviga reabutiken, hittade vi fina badlakan och massa kuddar. Även om jag är nöjd med våra badlakan så lovade jag Hans att han skulle få köpa nya när vi flyttade. Så att de var nedsatta 50% kändes bra. Den här flytten börjar bli ganska dyr.

Nu har vi kompromissat klart angående de hemmagjorda pizzorna, dess utformning och innehåll. Jag fick min vilja igenom. Så klart. Vad trodde ni?

Det blir riven mozarella, tomatsås, skinka, färska tomater, basilika och färska champinjoner på pirren. Banan, ananas och kyckling går ju fetbort på pizza. Och Josefin som tycker om tonfisk på pizzan, näe!!!

Hur vill ni ha er hemmagjorda pizza?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar