Lofsan

Ikea

Efter en förmiddag hemma åkte vi ut till Ikea på eftermiddagen. Vi skulle ju kolla på sängbord och jag ville uppdatera min orkidésamling. Vi köpte inget sängbord dock eftersom vi kom på att vi vill ha en lösning som man borrar upp så vi måste undersöka väggarna härhemma först. Däremot hade de jättefina orkidéer så jag köpte två knallrosa till fönstrena.

Linnéa tipsade om Ikeas nya mjuka leksaker. De finns i olika serier och jag köpte dessertserien till Sixten fast jag kommer vänta med att packa upp den ett tag för han har så mycket fina leksaker som jag vill att han leker med nu, sådana här serier brukar ta slut på Ikea därför passade jag på att köpa den redan nu. Jag tycker att de är superfina!

Gissa vad Sixten och jag åt till lunch idag förresten? Yoghurt så klart! Hallon och Guava smakade som godis, så gott! Vi åt halva förpackningen idag och resten går väl åt ikväll… 🙂 Sixten somnade strax före 20 så nu håller vi tummarna att han sover hela kvällen. Igår sov han bara 30 min under dagen, idag en timme men det borde inte vara för mycket eftersom han vaknade redan klockan 07. Det vore skönt med en repris.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara M.H 22 september, 2010 at 22:28

  Schysta grönsaker från Ikea 🙂

  [Svara]

 • Svara M.H 22 september, 2010 at 22:28

  Schysta grönsaker från Ikea 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar