Lofsan

Igår och idag

Solen sken ju så skönt igår. Sickan och jag körde järnet i sandlådan. Han älskart! Fast jag fick klä av honom lite grann efterhand, han var helt dyngsur på ryggen. Det är helt lä i parken och solen stekte på så att jag kunde ta av mig till tisha.

Pappan anslöt efter en timme och lekte med oss

Vi tog en lunch på ett café i närheten, det fanns bord i solen så jag tog chansen. Vi har ju varken balkong eller innergård att sola näsan på. Men i New York har det varit mellan 20 och 25 grader i veckan så jag ska inte klaga… 🙂

Köttbullsmackelunch!

Idag har jag jobbat hela dagen. Sixten var imponerande duktig och klarade sig jättebra på gymmet. Min gulliga kollega Malin lekte med honom. Sixten är nog lite kär i henne…

Efter jobbet tog jag en långpromenad hem. Vi stannade i en park på Söder på vägen så att Sixten fick leka och gunga lite.

Skinnjackan på!

Jag är helt slut nu och har parkerat mig på soffan. Jag laddar inför morgondagen, då ska det tränas minsann!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar