Lofsan, Sixten, Träning

Igår och idag: Spinning, Skansen och ny tand!

Lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Så blir det när jag är ensam med Sixten, han accepterar inte att jag håller på med mobilen eller datorn.

Jag har längtat efter att köra ett spinningpass, igår var det dags! Jag kan av olika anledningar inte springa just nu så jag saknar verkligen att svettas ordentligt! Gårdagens pass var bara 45 min långt men jag var på Sats 45 minuter tidigare så jag hann både köra ryggträning och lite baksida lår i gymmet innan jag körde 15 min på cykeln i salen innan passet startade. Perfekt! Det var befriande att få svettas ut massa skit!

Resten av dagen var vi hemma i vardagsrummet. Sixten var inte alls i form, gnällde och var ledsen. Han somnade jättefint vid 2030, jag likaså men sedan spårade allt. Sixten vaknade varje halvtimme och var ledsen. Han snorade, pruttade och bajsade om vartannat hela natten. 🙁

Jag hann inte somna om mellan hans uppvaknande så vi hamnade i världens otakt och livet kändes surt.

Jag hade bokat in mig på min favoritinstruktörs (Yvette) cykelpass i Sickla klockan 10 men jag avbokade det så att vi kunde sova till 08 istället. Så jag fick i alla fall sova en hel timme mellan 07 och 08. 😉

Vi satsade istället järnet på dagens invigning av Skansen för Sixtens del. Moster Agnes fotade massa fina bilder så det kommer ett eget Skanseninlägg så fort jag har fått lägga händerna på de fotona.

Vi åt en sen lunch på Blå porten och då fick jag en förklaring till den hårda natten: en tredje tand och har ploppat upp därnere. Tre på raken med andra ord. Däruppe är det fortfarande tomt.

Nu sover Sixten här bredvid mig, han har fått en Alvedon så jag hoppas den här natten blir bättre för oss. Imorgon ska vi nämligen träna på förmiddagen och sedan har vi världens påskfest inplanerad hemma hos Moster Elin och hennes Simon. Då ska vi vara i toppform och krossa på TP!

Bilder nedan:
1 & 2, Sixten älskar bebisbollhavet på minisats
3 & 4, Dagens Mamma, nu är vårjackan framme för lång tid framöver!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Tove 2 april, 2010 at 21:47

    Snyggt iPhone fodral, har likadant fast vitt! Har du kollat denna blogg: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=pappablogg

    Är liksom du såld på massa bloggar, typ samma som du! Och TV-narkoman, ha ha!

    Kram Tove och Angie

    [Svara]

  • Lämna kommentar