Lofsan

iCandy Peach Blossom med Maxi Cosi babyskydd

Idag fick jag äntligen biladaptern för att kunna klicka i babyskyddet (bilbarnstol för bebis) i vagnen. Det är helt fantastiskt vad smidigt det är! Sixten kan sitta framåt eller bakåt beroende på vilken bebisdel jag använder och jag kan se bebisen som ligger i sitt babyskydd med ansiktet mot mig. Maxi Cosis babyskydd är så rymliga så vi kommer att kunna ha den här lösningen länge men jag tror att det funkar bra tills bebisen vill sitta upp. Å andra sidan så börjar Sixten på förskola snart (i januari förhoppningsvis) och då är jag mest ensam på dagarna med bebisen som då får åka ensam uppe i den stora stolen fällt i liggläge och babyskyddet får stanna hemma. Man kommer åt varukorgen därnere enkelt och vagnen är lättstyrd men när bebisen blir tyngre kommer såklart vagnen att bli lite tyngre att köra också.

Jag har aldrig varit så nöjd med ett köp i hela mitt liv som jag är med vår iCandy. Den är snygg, lättkörd, funktionell och flexibel. Rekommenderas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mickis 20 september, 2010 at 22:54

  Ser så sjukt smidigt ut!
  Jag hade adapter till min teutonia och det kan vara de bästa jag gjort, bara 300 kr ca och man slipper allt kånkande med osmidig bilbarnstol!!
  🙂

  [Svara]

 • Svara Mickis 20 september, 2010 at 22:54

  Ser så sjukt smidigt ut!
  Jag hade adapter till min teutonia och det kan vara de bästa jag gjort, bara 300 kr ca och man slipper allt kånkande med osmidig bilbarnstol!!
  🙂

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 21 september, 2010 at 13:40

  Den ser verkligen sjukt smidig ut. Snygg oxå för den delen.

  Hur mår du nu? Det närmar sig..

  [Svara]

 • Svara sara - mamma till wilda 21 september, 2010 at 13:40

  Den ser verkligen sjukt smidig ut. Snygg oxå för den delen.

  Hur mår du nu? Det närmar sig..

  [Svara]

 • Svara Mountain Buggy Terrain | 23 februari, 2011 at 10:12

  […] Peach iCandy Peach Converter Syskonkonverteraren till iCandy Peach iCandy Peach Blossom Syskonvagn med Maxi Cosi som liggdel Gesslein Swift Paraplyvagn att resa med Teutonia Spirit Den […]

 • Svara Mountain Buggy Terrain | 23 februari, 2011 at 10:12

  […] Peach iCandy Peach Converter Syskonkonverteraren till iCandy Peach iCandy Peach Blossom Syskonvagn med Maxi Cosi som liggdel Gesslein Swift Paraplyvagn att resa med Teutonia Spirit Den […]

 • Lämna kommentar