Lofsan

Ica Maxi Stadshagen

Där var vi idag. Efter mitt cykelpass på Sats Odenplan åkte Baxter och jag till Kungsholmen och mötte upp Hans som föreläst någonstans i krokarna. Annars handlar alltid jag tillsammans med barnen efter att vi hämtat Sixten exakt det som behövs samma dag eller så beställer vi från Mathem.se men idag gjorde vi en riktig svennestorshopping med kundvagn och hela tjottafräset. Jag avverkar matbutiker snabbast möjligast medan Hans vill flanera, välja, gå tillbaka, flanera igen osv. Vi passade iaf på att köpa sån där storpack blöjor, hel kartong med välling och annat sånt som jag inte kan få hem med vagnen.


Det kändes lite konstigt att inte ha med Sixten i hasorna men när vi plockat upp honom på förskolan kompenserade han sin frånvaro genom att vara överallt när vi skulle ficka på Gateau. Han är lite för trött för att lyssna efter förskolan och vill allra helst cykla eller sitta i soffan på eftermiddagarna. Caféhäng går fetbort i Sixtens värld.


Er önskan är min lag så visst publicerar jag Baxters förlossningsberättelse. Jag vet att den har inspirerat flera gravida mammor med dålig erfarenhet från sin första förlossning. Det finns en annan sorts förlossning. Jag har varit med om två så extremt olika förlossningar och hit Baxter föddes var grymt för mitt självförtroende för jag kände mig missnöjd över hur det blev när Sixten kom. Kika in under onsdagen så kommer den.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara I min lilla lilla värld 28 september, 2011 at 09:23

  Haha värsta utflykten för barnen att få åka och storhandla ju!!

  [Svara]

 • Svara Sarah 28 september, 2011 at 12:09

  Jag älskar den affären! Bor jättenära, så jag kör en rejäl veckohandling på söndagen och sen räcker maten hela veckan. Det sparar man nog många slantar på:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar