Lofsan

Ibland blir det ingen träning

Idag jobbar jag mellan 8 och 22 utan paus att träna på. Ibland blir det så och det är inget jag hänger upp mig på. Någon annan dag är möjligheterna att träna väldigt goda och då tar jag den chansen, kanske dubbelt upp till och med. Men att inte hinna träna och dessutom gå runt och vara bitter för det ger dubbel negativ effekt. Så när man inte hinner träna så finner man sig i det och gör något gott av det på sikt. Idag har jag haft några PT-klienter i gymmet och sedan fick jag äran att ta hand om Lena Ovegårds PT-grupp med nyblivna mammor då Lena är sjuk. Väldigt roligt och mysigt!
 
 Ikväll har Clara Fröberg och jag workshop inriktad på rumpaktivering, i helgen har vi ytterligare två workshops med platser kvar: Lördag 8-10 Knäböj och Lördag 10.15-12.15 Marklyft. Coacher är Maja Eliasson och Jenny Strandljung. Det kostar 600:- att vara med på en workshop och du anmäler dig till mig på lovisa@lofsan.se.
 
 Puss!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 17 november, 2016 at 11:52

    Kloka du som inte tillåter dig dubbla negativa saker! Önskar dig en fin torsdag!

    [Svara]

  • Lämna kommentar