Träning, Videobloggar

I mål Lidingö tjejlopp

Jag är sååå stolt över Titti och mig. Vilket lopp vi gjorde!

Jag hade sjukt ont i knäna innan starten och var mycket tveksam till om jag skulle kunna springa ens men någonstans med hjälp av Titti och hennes kämparanda så klarade jag av att hantera och vänta ut smärtan. Titti pressade sig till sitt yttersta och kunde till och med vara nöjd med sin prestation, det är ovanligt. 😉

Vi spurtade i mål på 66 min, en sån prestation för Titti! Nu ska jag checka ut från livet några timmar och vårda min ömma ben och krama mina små killar jag knappt sett sen i fredags! Vi ses imorgon igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara I min lilla lilla värld 30 september, 2012 at 18:00

  Så starka!

  [Svara]

 • Svara Annah 30 september, 2012 at 18:42

  Grymt!

  [Svara]

 • Svara Lidingö tjejlopp – the (aningens lång) story « Life of Lisa – feat. Stella By Stardust & Miracle Max 30 september, 2012 at 19:35

  […] veckor sedan. Inte konstigt att hon är en förebild för många (inklusive mig, big time)! Idag sprang hon för att stötta Titti Schultz, som gjorde sin prestation idag med hjälp av Lovisa. Apropå […]

 • Svara Therese 30 september, 2012 at 19:40

  Grymt jobbat tjejer! Och grattis till den grymma tiden igår 🙂

  [Svara]

 • Svara FIA FIT 30 september, 2012 at 21:35

  Grattis och bra jobbat! Men föga förvånande 🙂

  [Svara]

 • Svara Aniika 30 september, 2012 at 23:40

  Du är galen, milen idag? Wow. Grymt bra, och Titti också. Heja er!

  [Svara]

 • Svara Helena 1 oktober, 2012 at 08:39

  Vilken toppenhelg du verkar ha haft!! Fylld av träning och roliga upptåg. Hoppas du har tid till att vila ut lite nu. Och att njuta av kidsen så klart.
  Ta hand om knäna!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara hannah 2 oktober, 2012 at 10:50

  JAG älskar att springs lopp det ger en sån KICK!!! så ROLIGT nytta och nöje:)
  har du testat Celcius vad tycker du om det??
  http://finest.se/emshannah

  [Svara]

 • Lämna kommentar