Lofsan

I frukostskålen

Har ni sett att det har lanserats en ny KESO-produkt? KESO® Yoghurt är, precis som det låter, en kombination av cottage cheese och yoghurt och finns naturell samt med hallonsmak. Jag tycker att den här KESO-varianten passar både till frukost och mellanmål, antingen med någon topping eller naturell. Lofsans favorit Arla frågade efter min favoritkombination att ha i frukostskålen, en som passar bra för människor med aktiv livsstil fylld med träning. Svaret? Allra helst blandar jag den naturella varianten med granatäpple, gojibär, körsbär och valnötter. Syrligt, sött, crunchigt och fräscht på samma gång, precis den start på dagen som jag vill ha.

I samarbete med Arla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Rund är också en form! 22 oktober, 2014 at 13:25

    Intressant! (I teorin). Har inte smakat själv (än).

    Läste i någon fb-grupp att flera hade tyckt hallon-varianten var riktigt hemskt. Kemisk smak.
    Testade du den också? Vad tyckte du?

    [Svara]

  • Lämna kommentar