Lofsan

Hur fungerar SatsBaby?

Vet ni, den nya koreografin till SatsBaby sitter allt bättre. Veckans andra pass idag, fredag kvar. På SatsBaby kan man gå om man är gravid eller har en bebis som inte kan krypa än. Passet är förkoreograferat så att alla instruktörer har samma musik och övningar. Först är det en 20 minuter lång konditionsdel och sedan en styrkedel där man kan välja om man vill jobba med viktplatta och hantlar eller med bebisen. Passet är 50 minuter långt.

Nu har jag en paus efter dagens andra möte och snart ska gräbsen hämtas hem från förskolan. Medan vi chillar på soffan ska jag gå igenom cykelpasset en sista gång inför passet ikväll. Hans är bortresta så min mamma kommer hem och hjälper till med barnen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jessica Norrbom 29 februari, 2012 at 19:00

  Hej!
  Jag fick mitt tredje barn den 10 februari och allt känns bra nu efteråt. Skulle vilja gå på SatsBaby nästa vecka i Sollentuna. Min dotter är då nästan 4 veckor, är det ok att börja träna då om jag känner mig återhämtad efter förlossningen?
  Jag har inga problem att gå promenader och har även gjort en del plankor.
  Tacksam för att höra dina åsikter, Lovisa.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, du kan ju prova hur det känns. Sätt steplådan på lägsta nivån och kör så att det känns bra. Ta passet för vad det är: ditt första efter förlossningen liksom.

  [Svara]

 • Lämna kommentar