Lofsan

Hudspecialist

I eftermiddag ska Baxter och jag träffa en hudspecialist som ska titta på hans armar och ben. Som jag tidigare skrivit, jag räknar inte med att vi får någon klarhet men det är bra att allt journalförs tycker jag. Jag har fotat alla stadier också för att kunna förklara vad som hände på ett bra sätt. Det är så lätt att överdriva som förälder så med bilder på bölderna känns det lättare för mig att hålla mig till fakta och objektivt kunna beskriva situationen.

Sixten får stanna kvar på förskolan så länge om han inte spontant vill följa med. 9 gånger av 10 får har bära honom ut från förskolan för att han vill stanna kvar på eftermiddagarna. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara I min lilla lilla värld 16 februari, 2012 at 16:20

  Hoppas det går bra idag

  [Svara]

 • Svara Annelie 16 februari, 2012 at 17:22

  Hoppas det gått bra hos läkaren och att ni får klarhet i vad det är! Vi har varit väldigt förskonade mot sjukdomar och åkommer, men varje gång man ser eller läser om barn som är sjuka och har det tufft är det lika jobbigt!

  Tänkte på erbjudandet om sats baby imorgon. Jag och Alicia är hel taggade till ett pass och hoppas att vi fortfarande får haka på 🙂

  Kramar Annelie

  [Svara]

 • Svara Ulrika 16 februari, 2012 at 19:49

  Hoppas det går bra för lille gull-Baxter.! Han verkar få kämpa med det ena och det andra. Nu borde han ha gjort bort allt skit. Han kommer säkert inte vara så mycket sjuk när han blir äldre, brukar vara så. Kram till er & tack för en härlig blogg, läser den varje dag:)

  [Svara]

 • Svara Johanna 16 februari, 2012 at 22:47

  Hoppas de försvinner illa kvickt nu stackarn!

  [Svara]

 • Lämna kommentar