Lofsan, Träning, Videobloggar

Hotellträning med snack

[videofyme id=”508511″ width=”480″ height=”360″]

Jag filmade några övningar på hotellets gym idag. Jag hoppas ni hör vad jag säger. OBS, varning för bar hud! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Sandra 11 maj, 2012 at 17:25

  Du är hur snygg som helst

  [Svara]

 • Svara Jenny 11 maj, 2012 at 19:12

  Hej Lovisa! Du som har erfarenhet av barfotaskor – jag jobbar som sjuksköterska och går väldigt mycket (och ofta ganska snabbt) i mitt jobb. Jag har haft Crocs som arbetsskor i många år och de är fantastiskt sköna men inte så snygga. 🙂 Jag är sugen på att köpa ett par barfotaskor att ha på jobbet. Tror du att det skulle funka? Tänker att du använder såna mycket i ditt jobb så det borde väl inte vara något problem? Nåt speciellt jag bör tänka på när jag väljer sort? Har du tips på någon modell som skulle passa bra? De bör ju inte vara för täta eftersom jag kommer att använda dem hela dagarna inomhus. Förstod det som att Merrells Pace Glove är ganska luftiga, de vore kanske ett alternativ? Många frågor men det blir så när man konsulterar en expert! 😉

  [Svara]

 • Svara Malin Z 11 maj, 2012 at 19:56

  Gillar dina kombinationsövningar där flera områden tränas samtidigt och man får puls. Tycker inte om att ta en muskelgrupp i taget… Inget flås och tar sådan tid. MEN har sedan dec -11 en menik-skada i knät och då svårt med alla upplopp och steg på lådor… Vad gör jag istället så länge? Tack för en superbra blogg!

  [Svara]

 • Svara Jessica 11 maj, 2012 at 20:49

  Grymt snygga hotpants! Vill ha! Victorias secret?

  [Svara]

 • Svara Anna 11 maj, 2012 at 22:05

  Ursäkta språket men jävlar vilken snygg kropp du har kvinna. Med stolthet kan du visa mycket hud! 🙂
  Jag måste träna ben känner jag, och en och en annan planka…

  Nu blev jag pepp! Ha en fortsatt trevlig resa! Och grattis förresten till Gladiatorerna! Grymt!

  [Svara]

 • Svara Ellen 12 maj, 2012 at 21:10

  En snabb fråga… Hur många gånger tycker du att man bör köra varje övning?
  Tacksam för svar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar